Gjør arbeider inaktiv
I denne artikkelen viser vi hvordan du setter en arbeider som inaktiv og hvordan du kan reaktivere vedkommende senere.
Sette en arbeider som inaktiv
-
Gå til Admin → Arbeidere → Admin. arbeidere
-
Finn arbeidere du ønsker å deaktivere og klikk på deaktiver.

-
Bekreft valget ved å trykke JA.

Når en arbeider settes som inaktiv, er all informasjon fortsatt lagret i systemet, men vedkommende vil ikke lenger vises i den aktive brukeroversikten.
Lisenskostnaden for en deaktivert arbeider stoppes fra og med 1. i måneden etter deaktivering. Dersom du allerede har betalt lisens for brukeren — grunnet forskuddsfakturering — vil gjenværende hele måneder trekkes fra på neste faktura.
Reaktivere en arbeider
-
Gå til inaktive brukere.

-
Finn arbeideren du vil aktivere og klikk på aktiver.

-
Bekreft valget ved å trykke OK.
Arbeideren vil nå være synlig og aktiv i systemet igjen.