Oversikt over innstillinger i Proresult
I denne artikkelen får du en kort oversikt over hvor du finner innstillinger for modulene.
Gå til Oppsett → Innstillinger
Her finner du de fleste innstillingene som påvirker timeføring, prosjekter, arbeidere, lønn, tillegg i timeføringen, fakturering, kjøring, varer, integrasjoner, bilder, dokumenter, HMS & KS, brøyting og en oversiktsside for de mest brukte innstillingene.
Ved siden av hver innstilling finner du et spørsmålstegn. Hold musepekeren over dette ikonet for en kort beskrivelse av funksjonen og hva aktivering innebærer.
I de fleste av artiklene våre finner du en oversikt over innstillingene for den aktuelle modulen.
Legg merke til:
-
Aktivere nytt grensesnitt: Du kan aktivere det nye grensesnittet hvis det ikke allerede er aktivert på kontoen deres.
-
Planlegger og verktøyoversikt: Innstillingene for disse finnes i modulene.
-
Datalagring og sletting: Her kan du styre hvor lenge enkelte typer persondata/loggdata skal lagres før automatisk opprydding.
NB: Sletting og anonymisering av persondata knytt til tidligere ansatte, gjøres via funksjoner og innstillinger i HR-modulen eller manuelt via Admin arbeidere.- Planlegger endringslogg
- Epost/sms utsendingslogg
- Systemlogg endringer
Se mer:
NB! Endring av noen av innstillingene vil gi vesentlige endringer for brukeren. Kontakt oss gjerne på epost support@proresult.no dersom du er usikker.